Friday, October 15, 2010

~sweet brown contest~

** sticky note, scrool ke bawah untuk update ;)



Salam to all choc lover,

tak lama lagi, littlesweetbrown akan menyambut anniversary yang PERTAMA...syukur alhamdulillah, rezeki littlesweetbrown semakin bertambah-tambah ;)


bagi meraikan anniversary littlesweetbrown pada 15 OKTOBER 2010, kami di sini nak buat satu contest untuk semua peminat2 choc di luar sana

ok, sila ikut langkah2 dibawah



1 ) Jadi follower LITTLE SWEET BROWN di blog dan facebook

2) Link kan blog LITTLE SWEET BROWN dalam blog list anda

3) Letakkan banner LITTLE SWEET BROWN di side bar anda

3) Beritahu LITTLE SWEET BROWN kenapa anda mahukan hadiah ini?

4) Buat satu entry mengenai LITTLE SWEET BROWN dan sedikit penerangan mengenai contest ini.

5) Sebarkan contest ini kepada rakan-rakan dengan cara tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
>>>>>saya mengetahui contest ini dari blog:--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)

6) Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke LITTLE SWEET BROWN.

7) Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.



Errmmm..pasti semua orang nak tau hadiah yang bakal menanti pemenangkan???
hanya 1 orang pemenang sahaja yang akan dipilih..hadiah boleh diredeem pada bila2 masa...bermula 1 November 2010

hadiah yang bakal diterima adalah :

1 kotak choc = 35pc


atau

35pc door gift choc



tarikh tutup penyertaan : 15 Oktober 2010

** pemenang akan di pilih berdasarkan
1) kenapa anda mahukan hadiah ini




¬selamat mencuba¬





p/s : untuk hadiah, no filling request and tak termasuk pos ;)

30 comments:

Ms Nury said...

Salam Nurul, saya join contst ni N dah buat sepertimana syarat2nye :)

Ni link saya:
http://msnury.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

FB: Ms Nojiey

ummi iman said...

http://honeyzmadu.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

ummi dah joinnn..kalau pa2 tak cukup bgtau ye

Gadis Kampung said...

NAK JOIN JUGA SEBAB SAYA SUKA SANGAT TENGOK BLOG AWAK NIE...dah lama saya jadi follower awak..sedap sangat tengok coklat2 awak buat...

Gadis Kampung said...

Sori aritu saya save as draft tak sempat nak posting nie link saya http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/09/join-contest-little-sweet-brown.html

dzull said...

http://dzulkiflie89.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

saya baru join.. tq!! =D

Melody Iqfa said...

salam kak.
hehe. cik Fatin join jugk contest ni!

post link; http://melodyiqfa.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

jemput jenguk ye.
Salam lebaran.

thanx. =))

kasihkuamiera said...

sy nk join juga

http://kasihkuamiera.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

trm ksh

Tengku Nur Azliana said...

Salam sis..

Saya join jgak..
ni URL blog saya :)

http://namasayatengku.blogspot.com/2010/09/little-sweet-brown-contest.html

Thanks ye buat contest ni ! :)

Tengku Nur Azliana said...

Salam sis ..
Saya dah join contest ni..
Ni URL nye :

http://namasayatengku.blogspot.com/2010/09/little-sweet-brown-contest.html

Huhu harap2 menang !

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu2 invite cik tom..nati dtg lg join contest ni ye..huhu

Fathiha Zainal said...

I' in!

http://tihazainal.blogspot.com/2010/09/contest-little-sweet-brown.html

Sila bg sy menang plsss... Kikiki~ ;)

luvira said...

gud luck to all, semua pemenang akan diumumkan pada 18 oct 2010 ;)

mama zharfan said...

salam

me dh join

http://suzie284.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

aziahmk said...

http://dimanakuberpijak.blogspot.com/

salam....saya juga join contest ini....sgt suka tgk coklat2 itu.....

pilihlah aku jdk pacarmu..ehhh..silap2....pilihlah aku jdk pemenangmu...:)

Tomato Gurl's Life said...

hi yunk..cik tom dah siapkan entry..

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/09/sweet-brown-contest.html

check it out ya..pe2 terkurang sila maklumkan..thanks :)

ekinashikin said...

kita join ye

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

sila terjah mna tau ada terkurang

P . J . A . A . M . I . R said...

http://pjaborink.blogspot.com/search/label/ConTest

eira, klo url aku tak lah msk, bgtau tau.. aku guna pc kt ofis.. macam2 prob..

P . J . A . A . M . I . R said...

eira, ni link url y btol..

hehe.. plz enjoy my entry...

http://pjaborink.blogspot.com/2010/09/1-jadi-follower-little-sweet-brown-di.html

Purple said...

salam,
akak join..

http://purple-katahati.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

Purple said...

salam,

akak join..
id:purple

http://purple-katahati.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

Cute MuM said...

salam...

Cute Mum dah Join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

ID folower : Cute Mum (177)

TQ

Momma Mia said...

As salam. Kami dtg join.

http://alinalancontest.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

id Fb : Azlin
id follower : mommaMia

Thanks.

irwani said...

salam da join ;)

http://nurtypist.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

singgahla my blog and comment on dat entry ya

tq!! ;)

MamaRifqy said...

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

id follower :mamarifqy
id FB : maliana honey

N@di@ said...

http://nadia1589.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

nadia join jugak :)

N@di@ said...

http://nadia1589.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

nadia join :)

xi da ya said...

sayaaa join!

link:
http://aboutcontest.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

sile la jenguk~

munna said...

munna pun nak join gak

http://manmunna.blogspot.com/2010/10/sweet-brown-contest.html

aimi_sam said...

nak join jugaa.

http://aimisam.blogspot.com/2010/10/contest-chocolate.html

aimi_sam said...

nak join jugaaa...

http://aimisam.blogspot.com/2010/10/contest-chocolate.html