Friday, February 12, 2010

for serious buyer only

PEMBERITAHUAN

little sweet brown hanya menerima tempahan bagi serious buyer sahaja...segala yang terbaik akan diberikan kepada anda ;)

jika anda telah membuat tempahan, make sure u want it, jangan bile dah last minit call me n cancel the order, sometimes i have to make the choc early, so that if u want to cancel it make me feel like, arrgghhh..penatnye!!!


kami ingin memberitahu, terdapat 10% daripada customer kami yang bernasib malang kerana choc mereka cair atau rosak semasa proses penghantaran melalui pos...kami tidak akan bertanggungjawab untuk situasi tersebut dan wang tidak akan dikembalikan. Ini adalah kerana kerosakkan tersebut bukan disebabkan oleh kami.


tetapi 90% daripada customer kami sangat berpuas hati dengan perkhidmatan kami...setakat ini, little sweet brown telah selamat sampai ke kuching, serawak dan kota kinabalu, sabah melalui pos..dan komen yang diberikan amat memuaskan hati..terima kasih kepada kak noraini dan kak nora kerana mempercayai kami... ;)


kami sentiasa mengalu-alukan tempahan daripada anda dan komen2 yang berkesan..jika ada yang tidak kene atau tidak elok mengenai perkhidmatan kami, sila maklumkan kepada kami untuk kami membuat pembaikan dan memastikan kualiti choc kami terjamin...jika anda berpuas hati atas perkhidmatan kami, sila maklumkan kepada kawan2 disekeliling..;)

TQ


No comments: