Monday, October 25, 2010

pisang keju bandung



pisang keju dari bandung

memula jual suka2, tetibe dapat sambutan hangat plak, so sesapa yang nak order bolew lar bgtau ye, sebab next order will be next week..

RM 12 / packet = 500 gram
rm7/packet = 250 gram

jika berminat:
email : aienadhira@gmail.com
sms : 013-356 0346

Wednesday, October 20, 2010

Tuesday, October 19, 2010

door gift : nik





order dari nik..2500pc..banyak tul, tak tido malam nak menyiapkan cokelat nik..
jauh plak cokelat nih nak pergi, sampai ke kelantan sana..


yang nih plak, free gift 2 box (24pc) untuk nik, kire untuk wedding gift ;)



ape2 pun, ira wish selamat pengantin baru buat nik..

TQ nik sebab mempercayai ~littlesweetbrown~

Monday, October 18, 2010

door gift : afni






24pc mickey choc ;)

TQ afni

Sunday, October 17, 2010

~maaf~

assalamualaikum semua,

mesti anda semua ternanti-nanti keputusan sweet brown contest kan??


di sini, ira, selaku wakil dari littlesweetbrown ingin memberitahu
buat masa sekarang, pihak littlesweetbrown tidak dapat mengeluarkan keputusan pertandingan tersebut, ini disebabkan ira terlalu sibuk dengan urusan kerja, atas faktor tersebut ira memohon maaf dan hanya akan mengumumkan keputusan pertandingan selepas 25 oct 2010.


tapi jangan risau, hadiah masih seperti yang dijanjikan ;)

Saturday, October 16, 2010

~sweet brown contest~ ditutup

terima kasih kepada semua yang menyertai..nanti saya akan ke blog kalian, baca semua review kalian..terima kasih byk2..


senarai nama peserta sweetbrown contest

14) Purple
17) irwani
19) N@di@
21) munna

ira akan umumkan dalam masa terdekat..harap bersabar yea ;)

Friday, October 15, 2010

~real n reward~

assalamualaikum buat semua peminat choc ;)


sempena menyambut ulang tahun ~littlesweetbrown~ yang pertama nih, ira nak bagi special offer untuk semua follower ~littlesweetbrown~.. ;)


mulai 15 oct 2010, setiap nilai wang yang anda keluarkan untuk membeli choc dari ~littlesweetbrown~ akan mendapat 'point'..kira macam ala2 real reward..


rm 2 = 1 mata


setiap 100 mata pertama, anda semua dah bolew redeem choc mengikut nilai mata yang terkumpul ;)

contoh, jika anda sudah membelanjakan sebanyak rm200, ini bermakna anda telah mengumpul 100 mata, maka anda bolew menebus cokelat anda semua..;)

semua mata yang terkumpul akan disenaraikan di side bar blog..

ok, selamat membeli.. ;)

salam to all choc lover


secara rasminya ~sweet brown contest~ akan berakhir tepat jam 12 malam ini.
jadi bagi yang belum menyertai pertandingan, anda semua masih lagi berpeluang untuk menyertainya..


jadi ape lagi, sebarkan kepada rakan-rakan yang lain

TQ





~sweet brown contest~

** sticky note, scrool ke bawah untuk update ;)



Salam to all choc lover,

tak lama lagi, littlesweetbrown akan menyambut anniversary yang PERTAMA...syukur alhamdulillah, rezeki littlesweetbrown semakin bertambah-tambah ;)


bagi meraikan anniversary littlesweetbrown pada 15 OKTOBER 2010, kami di sini nak buat satu contest untuk semua peminat2 choc di luar sana

ok, sila ikut langkah2 dibawah



1 ) Jadi follower LITTLE SWEET BROWN di blog dan facebook

2) Link kan blog LITTLE SWEET BROWN dalam blog list anda

3) Letakkan banner LITTLE SWEET BROWN di side bar anda

3) Beritahu LITTLE SWEET BROWN kenapa anda mahukan hadiah ini?

4) Buat satu entry mengenai LITTLE SWEET BROWN dan sedikit penerangan mengenai contest ini.

5) Sebarkan contest ini kepada rakan-rakan dengan cara tersendiri.Pastikan di akhir ayat di blog anda tulis begini :
>>>>>saya mengetahui contest ini dari blog:--------- (ini adalah penting,sila link kan URL blog tersebut)

6) Didalam entri anda juga perlu ada ayat yg backlink ke LITTLE SWEET BROWN.

7) Sila tinggalkan URL contest di page anda di ruangan komen dibawah.



Errmmm..pasti semua orang nak tau hadiah yang bakal menanti pemenangkan???
hanya 1 orang pemenang sahaja yang akan dipilih..hadiah boleh diredeem pada bila2 masa...bermula 1 November 2010

hadiah yang bakal diterima adalah :

1 kotak choc = 35pc


atau

35pc door gift choc



tarikh tutup penyertaan : 15 Oktober 2010

** pemenang akan di pilih berdasarkan
1) kenapa anda mahukan hadiah ini




¬selamat mencuba¬





p/s : untuk hadiah, no filling request and tak termasuk pos ;)

Tuesday, October 12, 2010

sweet brown contest hampir tamat...




salam semua,


tarikh tutup penyertaan sweet brown contest hampir tamat...
so sebarkan-sebarkan sebelum terlambat..



TQ ;)

Thursday, October 7, 2010

hantaran : yati






hantaran yati dari terengganu

Wednesday, October 6, 2010

hantaran : kak shima




hantaran dari kak shima..nak bagi hadiah untuk anak sedara di kuantan ;)

Tuesday, October 5, 2010

door gift : raha


150pc sweet brown

comel sangat maisarah nih..:)

selamat pengantin baru..moga jodoh berpanjangan sehingga ke akhir hayat ;)