Saturday, July 31, 2010

hamper raya : marissa

awal betul marissa order hamper raya..katanya nak bagi kat bos dia sempena majlis perpisahannye nanti..;)


ada 2 jenis saiz yang diorder oleh marissa,



saiz L = RM60
1 box kuih raya
1 box kekacang
1 box choc





saiz S = RM40
1 box kuih raya
1 box kekacang
1 box choc


kalau ada sesiapa yang berminat, bolew lar tempah melalui email / sms

email : aienadhira@gmail.com
sms : 013 - 356 0346

Friday, July 30, 2010

Thursday, July 29, 2010

birthday : natasya




order from student uitm jengka

Wednesday, July 28, 2010

hamper raya 2010

salam to all choc lover,

sesiapa yang berminat untuk menempah hamper raya, bolew lar hubungi eira ;)

email : aienadhira@gmail.com
hp : 013 - 356 0346









** Terdapat pelbagai pilihan kuih raya
** Terdapat pelbagai pilihan kekacang

BUDIMAS CHARITY BAZAAR

Little sweet brown akan berada di MENARA MAA sempena BUDIMAS CHARITY BAZAAR pada 29 JULAI 2010 - 30 JULAI 2010...bagi yang ada di kawasan berdekatan, marilah memeriahkan suasana di sana nanti..



fest1ma @ uitm jengka

salam to all choc lover,

ingat lagi tak entry fest1ma yang lepas...kat sini ira nak say a special TQ to all yang bersusah payah bersama ira bagi menjayakan booth little sweet brown


1. buat family tersayang : ibu, abah n adik yang selalu sangat tolong ira dalam proses membuat choc, owh, tak lupe juga buat ika sebab tolong book booth untuk ira ;)


2. buat hubby darling tercinta : jelan sebab banyak sangat2 tolong ira..dari mula sampai lar akhir..teman g beli barang2 choc, tolong buat choc (walaupun terpakse), design banner, bunting n bisness card..macam2 lagi lar..tak terkata banyak nye jasa dia buat ira


3. buat my BFF : pja sebab selalu support ira dalam segala hal..TQ pja, ko je lar kawan baik aku sampai mati (insyaallah)


4. buat adik2 pekerja sambilan : AS, aina, baiti..korang memang the best, tanpa korang pengsan akak nak jaga booth dari pagi sampai petang


5. buat adik2 uitm jengka : terima kasih sangat2 sebab sudi melawat2 kedai little sweet brown ;)


so jom kite tengok gambar sekitar karnival fest1ma ;)


(2 orang adik yang sangat rajin : AS n aina)




Tuesday, July 27, 2010

gift : fira


last minit order from fara (uitm jengka)..hah, nak bagi kat kekasih hati lar tuh ;)

Monday, July 26, 2010

hantaran : wati





hantaran buat wati
theme : white n blue

Sunday, July 25, 2010

kuih raya 2010

*** sticky note : sila scroll ke bawah for any updates..TQ



salam to all choc lover,

lagi beberapa hari kite bakal menyambut ramadhan dan syawal, so seperti tahun-tahun sebelum nih, ira akan sibuk menjual kuih raya..so kepada sesiapa yang berminat, bolew hubungi ira ;)


ira akan update status kuih raya dari semasa ke semasa..selamat membeli ;)


email : aienadhira@gmail.com
h/p : 013-356 0346


tempahan sudah bolew di buka mulai sekarang..takut tak sempat nak siap kan ;)
TQ













owhh, lupe nak bagi tau, quantiti biskut dalam bekas bergantung kepada kepadatan kuih tersebut..tapi yang pastinye, 50 biji dan ke atas..ada juga beberapa jenis kuih yang mencecah ke 100 biji..

harga semua sama, RM17/box


Friday, July 16, 2010

loose order : roziah



10 putih stripe biru
10 cokelat stripe biru
10 biru stripe putih



10 putih stripe pink
10 cokelat stripe pink
10 pink stripe putih




Thursday, July 15, 2010

door gift : ika

sebelum ira bercuti panjang, ira lebihkan sikit gambar2 choc..nanti bolew lar cuci2 mata..hehehe..








200pc double sweet

185pc sweet brown

penatnye nak siapkan tempahan dari adik tersayang nih..untuk dijadikan sebagai door gift semasa event di UITM nanti..ape2 pun, gud luck ika..;)



Wednesday, July 14, 2010

door gift : kak ita


15pc sweet lolly


35pc double sweet



kak ita order 35 pc double sweet and 15pc sweet lolly untuk birtday party anak nye ari sabtu lepas..yang nih pun terlambat update blog..sorry yer..

sebenarnye ira sekarang tengah bz dengan preparation untuk ke FESTIMA nanti..tuh yang sampai tak sempat nak update blog..;)



Tuesday, July 13, 2010

sweet puff : loose


20 pc sweet puff

act sweet puff nih mesti dah lama kene telan dek customer yang membeli nih..bz sangat, sampai tak sempat nak update blog...

order kali nih dari abang kat menara maybank...huhuhu..sebenarnye dah terlupe nak tanya nama dia..sorry ye....

order dah last minit nih, nasib baik sempat siap.. ;)


Monday, July 12, 2010

hantaran : ayu




theme : purple putih


yang nih plak, 35pc loose order untuk makan2 sendiri ;)

TQ ayu